Zoeken
Carry Slee - Vals

Vals

Carry Slee

Vals

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Kai heeft een vreselijke juf. Ze is niet zomaar een beetje onaardig, of afen toe een tikje gemeen. Nee, juf Suikertoetje is heel erg vals1 En ze wil maar ding: de kinderen uit haar klas de stuipen op het lijf jagen. Ze is dan ook zeer in haar nopjes als er in het stadje een monster wordt gesignaleerd. Iedereen is plotseling heerlijk bang; kinderen en grote mensen kunnen aan niets anders meerdenken. Kai is de enige die doorheeft dat slechts persoon werKelijk bang zou moeten zijn. Helaas Kan hij dit monstergeheim met niemand delen...
Carry Slee is een van de succesvolste schrijvers van Kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeKen, waarvan er 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.
Philip Hopman maaKte de vrolijke teKeningen.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Vals - Carry Slee
ISBN: 9789049921750
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 03-10-2006
Prijs: € 13,95
Omvang: 221 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken
Meer boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: