Zoeken
Carry Slee - Bikkels

Bikkels

Carry Slee

Bikkels

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

CARRY Bikkels SLEE
De eigenaar van het snoepwinkeltje bij school discrimineert Murat. Zijn vrienden Dorus, Jennifer en Katja zijn woedend en bedenken een actie die inslaat als een bom! Ook tijdens de repetities van de grote toneelvoorstelling krijgt Murat telkens racistische opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. En hij was juist zo blij dat hij als enige uit de klas uitgekozen is om mee te doen. Het getreiter kan hij niet langer verdragen. Wat moet hij doen?
Carry Slee [1949] is een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er inmiddels 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Bikkels - Carry Slee
ISBN: 9789048869947
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 06-07-2023
Prijs: € 9,99

Bestel

Gebonden: Bikkels - Carry Slee
ISBN: 9789049922139
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 24-03-2007
Prijs: € 10,95
Omvang: 91 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Verhalen om in te duiken NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Bullying BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Prejudice & Racism
Meer boeken
Barbara Jurgens - Het Reservaat
Barbara Jurgens
Marian de Smet - Rotmoevie
Marian de Smet
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: