Zoeken
Carry Slee - Van opa mag het ook

Van opa mag het ook

Carry Slee

Van opa mag het ook

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Na het succes van Van oma mag dat wel verschijnt nu een heerlijk vervolg met nieuwe avonturen van Merel en Koen. Van Opa mag het ook, een lekker dik, gebonden boek vol met vrolijke voorleesverhalen en feestelijke illustraties, wordt hét cadeauboek van dit najaar!

Merel en Koen zijn een beetje verdrietig, mama heeft net verteld dat ze een nieuwe oppas krijgen. Terwijl het net zo fijn was met oma, want oma is de beste oppas die je kunt krijgen. Maar als ze in de poffertjeskraam opa zien zitten en doorhebben dat hij de nieuwe oppas wordt, is het verdriet gelukkig snel vergeten. Ook met opa kun je een hoop beleven. Merel krijgt gaatjes in haar oren en Koen krijgt een tatoeage, weliswaar eentje die je eraf kunt wassen, maar toch vindt Koen het wel heel erg spannend. Ze mogen ook sturen in de auto van opa en krijgen zelfs een eigen rijbewijs. En er staat een reisje naar de maan op het programma. Zo beleven ze ook met opa heel veel avonturen.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Van opa mag het ook - Carry Slee
ISBN: 9789049923129
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 08-04-2008
Prijs: € 13,95
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken
Meer boeken
Carry Slee - Iris en Michiel
Carry Slee
Carry Slee - Hieperdepiep!
Carry Slee
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: