Zoeken
Carry Slee - Vakantiepakket filmedities

Vakantiepakket filmedities

Carry Slee

Vakantiepakket filmedities

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

In 2006 ging de film Afblijven in première. Het scenario was geschreven door Maria Peters en was gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Carry Slee. De film, met Sem Veeger en Matthijs van de Sande Bakhuyzen in de hoofdrollen, bleek een groot succes. Het jaar daarop was Timboektoe op het witte doek te zien, en afgelopen najaar volgde Radeloos, een van de best bekeken Nederlandse films in 2008.
Bij de bioscoopfilms verschenen aantrekkelijke filmedities met veel extra¿s, zoals fullcolourfoto¿s van de filmopnames en interviews met de jonge acteurs. Speciaal voor de zomer is er nu een voordelig pakket met alle drie de filmedities. Ruim zeshonderd pagina¿s lees- en kijkplezier!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Vakantiepakket filmedities - Carry Slee
ISBN: 9789049923778
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 26-06-2009
Prijs: € 19,95
Omvang: 616 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen
Meer boeken
Annemarie  Bon - Niets meer te verliezen
Annemarie Bon
Carry Slee - Kapot
Carry Slee
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: