Zoeken
Carry Slee - Hot or not

Hot or not

Carry Slee

Hot or not

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Coco wil naast breaken met haar breakdancegroep Street Explosion niets liever dan model worden. Als haar beste vriend en break-maatje Joël haar stiekem opgeeft voor een modellenwedstrijd, is ze superblij, maar slaat ook de paniek toe. Is ze eigenlijk wel knap genoeg om model te worden? Ze moet het opnemen tegen ervaren modellen, maar gelukkig heeft ze via internet de sexy en superlieve Boy ontmoet, die haar via de webcam coacht. Maar is Boy wel wie hij zegt dat hij is? En waarom wil hij Coco naakt voor de webcam laten dansen? Als Joël erachter komt dat Boy meerdere meisjes aan het lijntje houdt, zet hij alles op alles om Coco op tijd te waarschuwen. Lukt het hem om Coco op andere gedachten te brengen?

In Your Choice Hot or not is de keuze aan jou. Dit boek volgt de verhaallijn die de lezer kiest. Grote problemen, of een happy end? Het is allemaal Your Choice!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Hot or not - Carry Slee
ISBN: 9789049924263
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 26-06-2010
Prijs: € 10,00
Omvang: 302 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen
Meer boeken
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: