Zoeken
Ian Rankin - Vuurwerk

Vuurwerk

Ian Rankin

Tijdens het beroemde festival van Edinburgh duikt plots een lijk op
Vuurwerk

Ian Rankin

Tijdens het beroemde festival van Edinburgh duikt plots een lijk op
Omschrijving

Wie vroeger in Mary King's Close stierf, had de pest. Maar nu is er iemand gemarteld en vermoord. Inspecteur Rebus ziet een Ierse connectie, maar zijn meerderen willen daar niet aan. Het beroemde festival trekt drommen toeristen en terreurdaden zijn dus een schrikbeeld voor het stadsbestuur.

Maar het kan altijd erger, concludeert Rebus als het schachtoffer geïdentificeerd wordt. Hij is de zoon van een notoire gangster, die eigen ideeën heeft over wraak. 'Big Ger' Gafferty mag dan achter tralies zitten, zijn macht en meedogenloosheid zijn nog even groot als vóór zijn arrestatie door John Rebus.

Auteur: Ian Rankin
Auteur

Ian Rankin is de internationale bestsellerauteur van de misdaadreeks met John Rebus in de hoofdrol, maar ook van verschillende alleenstaande thrillers. Hij is de ontvanger van vier CWA Dagger Awards en heeft ook de prestigieuze Amerikaanse Edgar Award gewonnen. Zijn boeken worden vertaald naar 36 talen en alleen in het Verenigd Koninkrijk zijn er ruim 20 miljoen exemplaren van verkocht.

Edities & Details
Audio download: Vuurwerk - Ian Rankin
ISBN: 9789044363135
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 11-11-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 405 minuten

Bestel

Digitale download: Vuurwerk - Ian Rankin
ISBN: 9789044363128
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-11-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Voorlezer: Marcel Jonker NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Edinburgh BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Meer boeken
Camilla Läckberg - Steenhouwer
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg - Oorlogskind
Camilla Läckberg
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: