Zoeken
Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst

Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst

Diverse auteurs

Een heerlijk herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen
Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst

Diverse auteurs

Een heerlijk herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen
Omschrijving

In deze heerlijke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over dieren in de herfst. Over een knorrige biggetje dat het maar niks vindt dat de dagen korter worden, over heel veel spinnen in huis, over dierendag en alles wat daar bij komt kijken en over een wel heel spannende winterslaap van een kleine zevenslaper...

Auteur: Ruby Coene
Auteur

Ruby Coene (1986) heeft haar eigen praktijk als kinder- en jeugdtherapeut in Utrecht. Naast schrijven is ze gek op lezen en reizen. Haar debuut, De Grote Race, is een interactief verhaal vol fantasie waarin oude legendes tot leven komen. De Zussenmeren is het vervolg hierop, dat weer vol staat met raadsels en puzzels om samen met Li en Nao op te lossen!

Auteur: Barbara Jurgens
Auteur

Barbara Jurgens schreef eerder succesvolle tv-series als Keyzer & de Boer Advocaten en de film Amazones. Haar jeugdfilm Vechtmeisje ontving zowel de jury- als publieksprijs voor Beste Nederlandse Familiefilm én werd uitgeroepen tot beste Europese film van het jaar. Hond vs. Kat is haar vierde kinderboek. Barbara woont en werkt in Amsterdam.

Auteur: Marloes Kemming
Auteur

Marloes Kemming wordt in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, gaat ze in Amsterdam wonen. Daar werkt ze parttime als communicatieadviseur en schrijft ze kinderboeken en artikelen over reizen en eten. Haar eerste roman voor volwassenen won in 2015 de debuutprijs Coffeecompany Book Award. Marloes houdt van de herfst, rode schoenen, zwemmen in zee, van boeken en champagne.

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie werkte ze jarenlang als adviseur in het mooie stadhuis aan de Coolsingel. Nu geeft ze filosofieles in de Rotterdamse Tarwewijk en schrijft ze kinderboeken en verhalen. Haar nieuwe boek Rennen! verscheen in mei bij uitgeverij Moon.

Edities & Details
Audio download: Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst - Diverse auteurs
ISBN: 9789048864287
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-10-2021
Prijs: € 4,99
Speelduur: 105 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Kinderen / tieners: fictie: kortverhalen THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen THEMA: Seizoensgebonden belangstelling: Herfst BISAC: JUVENILE FICTION / Short Stories
Meer boeken
Johanna Spyri - Heidi
Johanna Spyri
Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek
Diverse auteurs
Diverse auteurs - Het zonnige zomerboek
Diverse auteurs
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: