Zoeken
Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst

Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst

Diverse auteurs

Een heerlijk herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen
Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst

Diverse auteurs

Een heerlijk herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen
Bestel nu
Omschrijving

In deze heerlijke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over dieren in de herfst. Over een knorrige biggetje dat het maar niks vindt dat de dagen korter worden, over heel veel spinnen in huis, over dierendag en alles wat daar bij komt kijken en over een wel heel spannende winterslaap van een kleine zevenslaper...

Fragment

Auteur: Ruby Coene
Auteur

Ruby Coene (1986) heeft haar eigen praktijk als kinder- en jeugdtherapeut in Utrecht. Naast schrijven is ze gek op lezen en reizen. Haar debuut, De Grote Race, is een interactief verhaal vol fantasie waarin oude legendes tot leven komen. De Zussenmeren is het vervolg hierop, dat weer vol staat met raadsels en puzzels om samen met Li en Nao op te lossen! Ruby kwam op het idee voor De legendes van Li en Nao toen haar Taiwanese schoonzus haar vertelde over de vele spannende legendes uit haar land.

Auteur: Barbara Jurgens
Auteur

Barbara Jurgens is een succesvol scenarioschrijver voor tv en series. Haar jeugdfilm Vechtmeisje ontving zowel de jury- als publieksprijs voor Beste Nederlandse Familiefilm én werd uitgeroepen tot beste Europese film van het jaar. Barbara schreef de jeugdromans De wolventemmer, De wolventemmer - Opgejaagd en Het Reservaat, het kinderboek Het wilde leven van Benjamin Bontje en het voorleesboek Hond vs. Kat. In 2024 verschijnt haar nieuwste boek: Atalante.

Auteur: Marloes Kemming
Auteur

Marloes Kemming werd in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, ging ze in Amsterdam wonen. Daar schrijft ze romans, kinderboeken en artikelen. Naast schrijven houdt Marloes enorm van lezen, reizen en lekker eten.

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie ging ze aan de slag als adviseur in het stadhuis aan de Rotterdamse Coolsingel. Daarnaast schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen. Haar prentenboek Superkat werd vertaald in het Zuid-Koreaans.

Edities & Details
Audio download: Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst - Diverse auteurs
ISBN: 9789048864287
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-10-2021
Prijs: € 4,99
Speelduur: 102 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Kinderen / tieners: fictie: kortverhalen THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen THEMA: Seizoensgebonden belangstelling: Herfst BISAC: JUVENILE FICTION / Short Stories
Meer boeken
Johanna Spyri - Heidi
Johanna Spyri
Diverse auteurs - Het zonnige zomerboek
Diverse auteurs
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: