Zoeken
Jodi Picoult - Het verdwenen meisje

Het verdwenen meisje

Jodi Picoult

Een onvergetelijke roman over de zoektocht naar jezelf
Het verdwenen meisje

Jodi Picoult

Een onvergetelijke roman over de zoektocht naar jezelf
Omschrijving

Delia Hopkins groeide op als de geliefde dochter van een alleenstaande vader. Ze heeft nu zelf een dochtertje en staat op het punt om te trouwen met haar jeugdliefde. De politie roept regelmatig haar hulp in om met haar trouwe reddingshond vermiste personen op te sporen. Sinds kort wordt ze echter geplaagd door verwarrende herinneringen die ze niet thuis kan brengen, totdat een politieagent haar een geheim onthult dat haar wereld omvergooit en haar toekomst doet wankelen.

Auteur: Jodi Picoult
Auteur

Jodi Picoult is de auteur van De verhalenvertelster, Voor de wolven, De tiende cirkel en nog vele andere romans, die altijd de top van de New York Times-bestsellerlijst bereiken. Er zijn wereldwijd meer dan 26 miljoen exemplaren van haar boeken in omloop in 37 taalgebieden. Jodi woont met haar gezin in New Hampshire, Verenigde Staten.

Edities & Details
Audio download: Het verdwenen meisje - Jodi Picoult
ISBN: 9789044361322
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 16-09-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 1020 minuten

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Voorlezer: Jorien Zeevaart NUR: 350 - Fictie overig NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General
Meer boeken
Emma Cline - Daddy
Emma Cline
Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: