Zoeken
Dion Bartels - Palm Invest

Palm Invest

Dion Bartels

Palm Invest

Dion Bartels

Bestel nu
Omschrijving

Een van de criminele zaken die het meest in de media is geweest. Van het begin, het grote geld, justitie, advocaten, de ontvoering en de rechtszaak: Palm Invest is true crime op z¿n best. De Miljonair Fair, de Amsterdam ArenA, het programma van Harry Mens.

In 2006 en 2007 was het beleggingsfonds Palm Invest niet te missen. Het vriendenpaar Danny Klomp en Remco Voortman had het fonds opgericht om grootschalig te beleggen in groeistaat Dubai. De agressieve marketing werkte, honderden mensen investeerden in het fonds; ze wilden profiteren van de fabelachtige groei van de vastgoedmarkt in Dubai.

De miljoenen stroomden binnen. Maar Palm Invest bleek een klassiek piramidespel: de rendementen van de eerste investeerders werden betaald met de inleg van latere klanten. Dat ging al snel mis. De bekende advocaat Dion Bartels werd in 2007 ingeschakeld door gedupeerde Palm Invest-beleggers. In dit boek vertelt hij eindelijk het hele verhaal over misschien wel de grootste oplichting van Nederland. Een waanzinnige geschiedenis over flagrante leugens, Ferrari¿s, miljoenen in sporttassen en afgeknipte tenen.

Auteur: Dion Bartels
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Palm Invest - Dion Bartels
ISBN: 9789048804931
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2010
Prijs: € 7,99
Omvang: 190 pagina's

Bestel

Paperback: Palm Invest - Dion Bartels
ISBN: 9789048804924
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-03-2010
Prijs: € 16,90
Omvang: 190 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Bedrijfscriminaliteit / witteboordencriminaliteit THEMA: Populaire overtuigingen en controversiële kennis THEMA: Vertaalde fictie THEMA: True crime THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: TRUE CRIME / General BISAC: TRUE CRIME / Hoaxes & Deceptions BISAC: TRUE CRIME / White Collar Crime
Meer boeken
Katerina Gordejeva - Neem mijn verdriet weg
Katerina Gordejeva
Angelique Woudenberg - Angelique
Angelique Woudenberg
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: