Zoeken
Khalid Boudou - Alles of niets

Alles of niets

Khalid Boudou

Alles of niets

Khalid Boudou

Bestel nu
Omschrijving

Het leven van de zeventienjarige Melle verandert volledig wanneer zijn ouders voor vijf weken vertrekken naar Hongarije om een bed & breakfast te beginnen. Melles oom Walter biedt aan om die tijd bij Melle te komen logeren.

Wanneer oom Walter ontdekt dat Melle in het geheim aan het gokken is, komt zijn ware aard naar boven. Hij sleept Melle mee in een spannend avontuur waarin illegale casino's en pokertoernooien worden bezocht.

Melle heeft het geluk aan zijn zijde en casht een paar keer goed. Maar dan gaat het mis. Hij verliest al zijn geld en oom Walter valt in handen van een gevaarlijke schuldeiser. Wanneer Melle in een poging zijn oom vrij te krijgen al het spaargeld van zijn ouders inzet, raakt hij verwikkeld in een gevaarlijk spel. Een spel waarin niemand te vertrouwen is, en waarin niets is wat het lijkt.

Steeds sneller en dieper glijdt Melle af in de wereld van de gokverslaafden en criminelen. Hij beleeft de spannendste en snelste dagen van zijn leven. Ontsnappen kan hij niet meer. Het is alles of niets.

Auteur: Khalid Boudou
Auteur

Khalid Boudou (1974) werd in één klap beroemd met zijn debuutroman Het Schnitzelparadijs, waarvoor hij het Gouden Ezelsoor voor bestverkochte debuut ontving. De gelijknamige film en tv-serie werden eveneens een groot succes. Ook zijn tweede roman, De President, werd verfilmd. Zijn young adult-roman Pizzamaffia werd bekroond met de Debuutprijs van de Jonge Jury en is verfilmd. Khalid was columnist voor o.a. AD en BNR Nieuwsradio. Ook werkte hij als leraar Nederlands en bezoekt hij het hele jaar scholen om lezingen, workshops en optredens te geven. Met zijn humoristische schrijfstijl en optredens weet hij veel jongeren aan te spreken.

Edities & Details
ISBN: 9789048804443
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2010
Prijs: € 17,50
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Alles of niets - Khalid Boudou
ISBN: 9789048806355
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-04-2010
Prijs: € 2,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: recht, politie en misdaad THEMA: Kinderen / tieners: fictie: misdaad en mysterie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Law & Crime
Meer boeken
Jenny Han - Zomer voor altijd
Jenny Han
Tess Sharpe - Mijn vele gezichten
Tess Sharpe
Sara Shepard - The Perfectionists
Sara Shepard
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: