Zoeken
Marie-Cecile Beniers - Loslippig

Loslippig

Marie-Cecile Beniers

Loslippig

Marie-Cecile Beniers

Bestel nu
Omschrijving

Suzanne gaat na een wereldreis aan de slag bij een roddelblad. Niet iets wat ze ambieert, maar ze hoopt hiermee de nodige contacten in de bladenwereld op te doen. Bovendien verdient het erg goed. Al snel ontdekt Suzanne dat de roddeljournalistiek en de vaderlandse showbizz een aparte wereld vormen met eigen regels en wetten. De redactie van het blad is een rariteitenkabinet en de hoofdredacteur een achterdochtige tiran. Haar werk bestaat uit een aaneenschakeling van bizarre ontmoetingen en tenenkrommende interviews met B-sterren. Als ze een geheime relatie krijgt met Milo, een van de meest hotte BN'ers, is ze plots zelf een gewilde prooi voor alle paparazzi die jagen op de identieit van Milo's nieuwe liefde. Is Suzanne opgewassen tegen alle achterklap en ellebogenwerk in haar nieuwe baan én tegen de roddels rond haar relatie met Milo?

'Een knaller van een debuutroman.'
Chicklit.nl

Leuk en vlot geschreven. Om in één ruk uit te lezen.'
Yes

Auteur: Marie-Cecile Beniers
Auteur

Marie-Cecile Beniers woont in Rotterdam, is journaliste en werkte als verslaggeefster bij een roddelblad. Haar ervaringen, gecombineerd met een flinke dosis humor en romantiek, vormden de basis voor haar debuutroman Loslippig.
Dat meen je niet! is haar tweede sleutelroman.

Edities & Details
Digitale download: Loslippig - Marie-Cecile Beniers
ISBN: 9789044328103
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-07-2010
Prijs: € 5,99

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Fiction companions BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Meer boeken
Monique van Roosmalen - Dankbare kinderen huilen niet
Monique van Roosmalen
Bozena van Mierlo - Dulinska - Mijn vader de soldaat
Bozena van Mierlo - Dulinska
Marjan van den Berg - Sanne
Marjan van den Berg
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: