Zoeken
Heleen van Royen - De Naaimachine

De Naaimachine

Heleen van Royen

De Naaimachine

Heleen van Royen

Bestel nu
Omschrijving

Alle ups en dows uit het gezin van Heleen van Royen. Naast succesvol schrijfster is Heleen van Royen ook moeder van twee. Dat leverde door de jaren heen veel hilarische, opvoedkundige en ontroerende anekdotes op over nachtbraken, vieze woorden, luizenterreur en puberperikelen. Lees mee met zestien jaar chaos, regels en liefde in het gezin van Royen. Speciaal voor de bundel schreef Heleen enkele nieuwe verhalen over haar gezin.

Fragment

Auteur: Heleen van Royen
Auteur

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester en Sexdagboek, die bijna allemaal succesvol werden verfimd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe ruim 1.7 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Ze woont samen met Bart Meeldijk.

Edities & Details
Digitale download: De Naaimachine - Heleen van Royen
ISBN: 9789049951580
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-10-2010
Prijs: € 6,99
Omvang: 183 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Parenting / Motherhood BISAC: FICTION / General BISAC: HUMOR / Form / Anecdotes & Quotations BISAC: LITERARY COLLECTIONS / Essays
Meer boeken
Stany Crets - Oud papier
Stany Crets
Elke Geurts - Wie is die vrouw?
Elke Geurts
Anja Sicking - De visionair
Anja Sicking
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: