Zoeken
Heleen van Royen - Vulpen

Vulpen

Heleen van Royen

Vulpen

Heleen van Royen

Bestel nu
Omschrijving

Wie is toch die bekende nederlandse schrijver die wil betalen voor seks met Heleen van Royen? Nu voor het eerst gebundeld: Vulpen, het complete verhaal. Onverkort en ongecensureerd.

Auteur: Heleen van Royen
Auteur

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Edities & Details
Digitale download: Vulpen - Heleen van Royen
ISBN: 9789049951887
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-12-2010
Prijs: € 4,99
Omvang: 46 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Reportages en verzamelde journalistiek BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Biographical BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Erotica / General
Meer boeken
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Een familie en een Griekse god
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter
Lisa Loeb - BANG
Lisa Loeb
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: