Zoeken
Carry Slee - Mam, je wordt oma

Mam, je wordt oma

Carry Slee

Mam, je wordt oma

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Vanaf de eerste dag dat Carry Slee hoort dat haar dochter zwanger is, stort ze zich helemaal in het omagevoel. Ze schaft meteen allerlei babyspullen aan en verbouwt de logeerkamer tot babykamer. Maar de roze omawolk duurt niet lang. Haar dochter voelt zich wekenlang achtereen beroerd, haar partner Elles en zij hebben verschillende ideeën over het grootouderschap en Carry, inmiddels in de zestig, realiseert zich dat ze wellicht een groot deel van het leven van haar kleinkind nooit zal meemaken.

Met veel gevoel voor humor en met de nodige zelfrelativering schrijft Carry over hoe het is om oma te worden. Ze blikt terug op haar eigen leven en beschrijft hoe haar schrijverscarrière jarenlang haar levensritme bepaalde en hoe haar aanstaande kleinkind dat ritme zomaar overhoop gooit. Mam, je wordt oma! is een hartverwarmend boek voor iedereen die heeft genoten van Carry's eerdere autobiografische romans Moederkruid, Dochter van Eva en De toegift. En natuurlijk voor iedereen die oma (of opa) wordt!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Digitale download: Mam, je wordt oma - Carry Slee
ISBN: 9789049924669
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-12-2010
Prijs: € 9,99
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / General BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Parenting / Grandparenting BISAC: HEALTH & FITNESS / Pregnancy & Childbirth
Meer boeken
Nele Van den Broeck - Iemand anders
Nele Van den Broeck
Ingrid Kluvers - Luikend
Ingrid Kluvers
Mick van Biezen - Zomersplinters
Mick van Biezen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: