Zoeken
Kathleen Vael - Zoentips van een dyslexiediva

Zoentips van een dyslexiediva

Kathleen Vael

Zoentips van een dyslexiediva

Kathleen Vael

Omschrijving

Een spannend verhaal voor iedereen die niet... en wél van lezen houdt!

Kobra heeft verkering met Ravir. Eindelijk! Het leven lijkt één groot feest te zijn. Schrijven gaat veel beter nu ze op school een laptop mag gebruiken en ook het lezen gaat een stuk beter nu ze meer tijd krijgt. En haar buurjongen, de stoere dj Hessel, die al op de middelbare school zit, leert haar hoe ze muziek moet mixen. Haar verjaardag komt er aan en samen met haar haar bff Katja bedenkt ze een superfeest voor alle meisjes en jongens in de klas. Zou Ravir haar durven kussen op haar feestje? En hoe doe je dat? Kobra en Katja pluizen alle meidenmagazines uit, op zoek naar de beste zoentips! Maar wat moet je doen als de tandarts ineens vertelt dat je een beugel nodig hebt én een ander meisje zomaar met je vriendje flirt? Kobra raakt in paniek en neemt wraak. Maar al snel blijkt dat jaloezie je in heel vervelende situaties kan brengen. En dan is het soms best handig om een leuke buurjongen te hebben die nergens bang voor lijkt te zijn. Kan Kobra alle problemen nog op tijd herstellen voor haar grote feest?

Zoentips van een dyslexiediva is de opvolger van Flirttips van een dyslexiediva. Lezen is voor dyslectische kinderen een zeer lastige opgave en het bederft daardoor ook het leesplezier. De opmaak van dit boek houdt rekening met de problemen waar kinderen met dyslexie tegenaan lopen. Door de vrolijke illustraties van Kristel Steenbergen is dit boek een must have voor dyslectische kinderen en iedereen die van spannende verhalen lezen houdt.

Auteur: Kathleen Vael
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Zoentips van een dyslexiediva - Kathleen Vael
ISBN: 9789048809202
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2011
Prijs: € 8,49

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Girls & Women BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Dating & Relationships
Meer boeken
Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene
Coco van Rijn - Sjaan Nel Konijn
Coco van Rijn
Kaat De Kock - Help, ik ben verliefd!
Kaat De Kock
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: