Zoeken
Marten van Olst - De dienstpieper

De dienstpieper

Marten van Olst

De dienstpieper

Marten van Olst

Bestel nu
Omschrijving

Marten van Olst werkt als arts-assistent chirurgie in het ziekenhuis. Hij schrijft over het heen en weer rennen tussen Spoedeisende Hulp en zaal, over de paniek wanneer er twee piepers tegelijk afgaan, het hongergevoel wanneer hij weer geen tijd heeft gehad om een boterham te eten, over de euforie na een geslaagde ingreep, de verbazing wanneer hij even tijd vindt om met een patiënt te praten, en over de frustratie dat er geen ruimte is voor een leven buiten het ziekenhuis.
Marten van Olst geeft ons een kijkje achter de schermen in een heel persoonlijk verhaal. Hij laat ons delen in zijn verbazing en verwondering en schrijft met vaart, humor en mededogen. De dienstpieper is een ontroerend en onthullend boek dat alle beleidsmakers in de gezondheidszorg moeten lezen.

Auteur: Marten van Olst
Auteur

Marten van Olst behaalde zijn artsendiploma in 2007. Hij is nu in opleiding tot medisch specialist.

Edities & Details
Digitale download: De dienstpieper - Marten van Olst
ISBN: 9789044331615
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2011
Prijs: € 1,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: FICTION / General BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Medical BISAC: MEDICAL / Hospital Administration & Care
Meer boeken
Peter Hessler - Andere rivieren
Peter Hessler
Nasrdin Dchar - Nasrdin
Nasrdin Dchar
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: