Zoeken
Susan Smit - Wijze mannen & Wijze vrouwen

Wijze mannen & Wijze vrouwen

Susan Smit

Wijze mannen & Wijze vrouwen

Susan Smit

Bestel nu
Omschrijving

Susan Smit staat bekend om haar speelse en persoonlijke benadering van moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. Ook Wijze mannen & Wijze vrouwen leest als een inspirerende en openhartig getoonzette zoektocht naar wijsheid. Smit is ervan overtuigd dat wij veel van oudere mannen en vrouwen kunnen leren. Ze beschrijft haar ontmoeting met koningin Noor van Jordanië, met wie ze spreekt over het belang van een kritische geest, wisselt van gedachten met schrijfster Isabel Allende over verdriet als onderdeel van het bestaan, interviewt prinses Irene van Lippe-Biesterfeld over de kracht van de natuur en bezoekt onder anderen Isabella Rossellini, majoor Bosshardt, Char Margolis en Jane Goodall die haar laten delen in hun inzicht en visie.

Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels achttien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De heks van Limbricht.

Edities & Details
Digitale download: Wijze mannen & Wijze vrouwen - Susan Smit
ISBN: 9789048810772
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 7,99

Bestel

Paperback: Wijze mannen & Wijze vrouwen - Susan Smit
ISBN: 9789048809974
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 15,00
Omvang: 575 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Vertaalde fictie BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / General BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Spiritualism BISAC: PHILOSOPHY / Mind & Body BISAC: SELF-HELP / Personal Growth / General
Meer boeken
Sander Donkers - Tante Jo
Sander Donkers
Hunter Biden - Al het moois
Hunter Biden
Femmetje de Wind - Door hun ogen
Femmetje de Wind
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: