Zoeken
Rosa Koelemeijer - Klokkenluider

Klokkenluider

Rosa Koelemeijer

Klokkenluider

Rosa Koelemeijer

Bestel nu
Omschrijving

Geen baan, meer geld, geen huis. Bouwondernemer Ad Bos, de klokkenluider die in 2001 de grootste fraude in de Nederlandse geschiedenis aan het licht bracht, raakte uiteindelijk alles kwijt. De schaduwboekhouding die hij naar buiten bracht leverde de staat honderden miljoenen op, maar als klokkenluider kreeg hij geen enkele bescherming en uiteindelijk kwam hij zelf in het verdachtenbankje terecht.
Twee jaar lang woonde hij noodgedwongen met zijn vrouw Joke in een camper. Maar het stel raakte niet verbitterd en Ad en Joke bleven geloven in een goede afloop. In 2009 ontvingen ze een financiele compensatie van de overheid, maar de strijd is nog niet geleden.
In Klokkenluider vertellen ze openhartig over de bouwwereld, hun gevecht met de overheid, hun huewelijk en de levensles die ze leerden. Boven alles is Klokkenluider een boek over overleven in moeilijke omstandigheden. Een schokkend verhaal dat leest als een thriller.

Edities & Details
Digitale download: Klokkenluider - Rosa Koelemeijer
ISBN: 9789044332193
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 138 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 402 - Waargebeurde verhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Bibliotheek en Informatiewetenschappen / Museologie THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Waargebeurde verhalen: algemeen THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / General BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: POLITICAL SCIENCE / General BISAC: TRUE CRIME / White Collar Crime
Meer boeken
John van den Heuvel - Tijdperk Willem Holleeder
John van den Heuvel
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: