Zoeken
Carry Slee - Een broodje gras en linke soep

Een broodje gras en linke soep

Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 8
Een broodje gras en linke soep

Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 8
Bestel nu
Omschrijving

Er wordt hard gewerkt in groep 8 van De Grote Beer. Eerst aan de Centrale Eindtoets en daarna aan de musical. En dat terwijl meester Dik alleen worteltjes mag eten omdat hij aan het lijnen is! Meester Dik is niet de enige die het moeilijk heeft. Lisa, Kim, Daan, Frank en Quilfort hebben al een tijdje in de gaten dat er met Kelly iets niet klopt. Als ze dan ook nog de hoofdrol voor de musical teruggeeft, besluiten ze uit te zoeken wat er aan de hand is. Het is nog veel erger dan ze hadden gedacht. Kelly is in gevaar. Ze beloven haar geheim aan niemand te vertellen. Maar mogen ze dit wel verzwijgen?

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Een broodje gras en linke soep - Carry Slee
ISBN: 9789048860364
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2021
Prijs: € 9,99
Speelduur: 131 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Meer boeken
Marloes Kemming - Fabulant
Marloes Kemming
Tom Thys - Duisterhuys
Tom Thys
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: