Zoeken
Renee Vervoorn - Liefdesles

Liefdesles

Renee Vervoorn

Liefdesles

Renee Vervoorn

Bestel nu
Omschrijving

Wat als blijkt dat de liefde van je leven vanaf de eerste seconde altijd en overal tegen je heeft gelogen?

Leslie is een van de best betaalde fotomodellen van het moment en leidt een geweldig leven wanneer ze de geslaagde beurshandelaar Laurens ontmoet. In korte tijd worden Leslie en Laurens een droomkoppel. Maar in de aanloop naar haar huwelijksdag begint Leslie te twijfelen aan de identiteit van haar aanstaande man.
Liefdesles is een autobiografische roman over leugens en liefde, een verhaal over een sterke vrouw die kiest voor zichzelf en haar kinderen. Renée Vervoorn en Hermelijn van der Meijden schreven samen Liefdesles, een roman die losjes is gebaseerd op Renées eigen, bijna onwerkelijke, verhaal.

Renée Vervoorn (1975) rolde na haar opleiding communicatie & pr het televisievak in. Ze begon als vj bij TMF en stapte daarna over naar SBS 6 en NET 5. Nu is Renée alleenstaande moeder van een geweldige dochter en eigenaresse/hoofdredacteur van de e-zine en onlineshop kidzlifestyle.nl.
Hermelijn van der Meijden (1971) studeerde Nederlands. Ze werkte voor verschillende tijdschriften als hoofd- en eindredacteur. Tegenwoordig schrijft ze als freelance journalist voor reclamebureaus en bladen als Eigen Huis & Interieur en Kek. Daarnaast volgt ze een studie aan de Barbara Brennan School of Healing Europe.

Edities & Details
Digitale download: Liefdesles - Renee Vervoorn
ISBN: 9789049952273
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-12-2011
Prijs: € 6,49
Omvang: 267 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 300 - Literaire fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Biographical BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Kathryn Hughes - De brief
Kathryn Hughes
Gabrielle la Rose - Niet geschikt voor publicatie
Gabrielle la Rose
Barry Smit - Bloedwonder
Barry Smit
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: