Zoeken
Susan Smit - Zoals jij bemint

Zoals jij bemint

Susan Smit

Zoals jij bemint

Susan Smit

Omschrijving

De mannen en vrouwen in ZOALS JIJ BEMINT verlangen of herinneren, verlaten of blijven, storten zich in een relatie of weken zich eruit los, plegen overspel of worden bedrogen. Allen stevenen ze af op een ingrijpende wending in hun liefdesleven.

ZOALS JIJ BEMINT bevat zinnelijke, diep doorvoelde vertellingen waarin liefde en lust van alle kanten wordt bekeken. Susan Smit onderzoekt de dynamiek van de liefde, de chemie van de begeerte en de trekkracht van verlangen. Soms opwindend, dan weer fijnzinnig en bedachtzaam, schetst ze de tragiek van aantrekkingskracht die van beide zijden nooit even sterk lijkt te zijn.

Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columnist. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels achttien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Vloed, Gisèle, Tropenbruid en De heks van Limbricht.

Edities & Details
Digitale download: Zoals jij bemint - Susan Smit
ISBN: 9789048812554
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-04-2012
Prijs: € 6,99
Omvang: 200 pagina's

Bestel

Gebonden: Zoals jij bemint - Susan Smit
ISBN: 9789048812547
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 15-04-2012
Prijs: € 17,50
Omvang: 200 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 303 - Verhalenbundels THEMA: Kortverhalen THEMA: Romantiek THEMA: Bloemlezingen: algemeen BISAC: FICTION / Romance / Collections & Anthologies BISAC: FICTION / Short Stories (single author)
Meer boeken
Diverse auteurs - Dons
Diverse auteurs
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: