Zoeken
Diverse auteurs - Het zonnige zomerboek – Sprookjes

Het zonnige zomerboek – Sprookjes

Diverse auteurs

Een prachtig sprookjesluisterboek met heerlijke zomerse verhalen!
Het zonnige zomerboek – Sprookjes

Diverse auteurs

Een prachtig sprookjesluisterboek met heerlijke zomerse verhalen!
Bestel nu
Omschrijving

In dit deel vind je de allerleukste voorleesverhalen over allemaal sprookjesachtige wonderen. Over een vis die al je wensen uit doet komen, over een zeemeermin die heel graag het vaste land wil zien, en over een hele slimme wolkenvanger...

Luister voor nog veel meer zomerse verhalen ook naar Het zonnige zomerboek - Beestenboel en Het zonnige zomerboek - Thuisvakantie!

Met verhalen van Annemarie Bon, Kelly van Kempen, Cora Sakalli en Pamela Sharon.

Fragment

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie werkte ze jarenlang als adviseur in het stadhuis aan de Coolsingel. Nu werkt ze voor de gemeente en schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen.

Auteur: Annemarie Bon
Auteur

Annemarie Bon was biochemisch analiste, freelance journalist bij het Brabants Dagblad en hoofdredacteur van het kinderblad Taptoe, maar als jeugdboekenschrijfster vond zij pas echt haar draai. Ze is o.a. bekend van de boeken die ze schrijft over Haas, maar ze schreef ook zes jeugdromans.

Auteur: Kelly van Kempen
Auteur

Kelly van Kempen (1990) studeerde Culturele Antropologie, vanwege haar nieuwsgierigheid naar alles dat 'anders' of juist 'normaal' is, en wie dat dan bepaalt. Daarna volgde ze een jaar les in proza, poëzie en toneel op de Schrijversvakschool. Bij Billy Bones schrijft ze de superspannende, magische serie De Sterrensteen.

Auteur: Pamela Sharon
Auteur

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Het werd genomineerd voor zowel de Jonge Jury als het Beste Boek voor Jongeren en verschijnt binnenkort in Duitsland in vertaling. Haar tweede YA-boek, Wie ik gisteren was, verscheen in 2022.

Edities & Details
Audio download: Het zonnige zomerboek – Sprookjes - Diverse auteurs
ISBN: 9789048859016
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-06-2020
Prijs: € 9,99
Speelduur: 75 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 303 - Verhalenbundels THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen BISAC: JUVENILE FICTION / General
Meer boeken
Roelof ten Napel - Constellaties
Roelof ten Napel
Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan - Wine-up
Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: