Zoeken
Carry Slee - De zonnetjesbroek

De zonnetjesbroek

Carry Slee

De zonnetjesbroek

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Als het lekker weer wordt, wil Sara haar favoriete zonnetjesbroek aan. Die ligt nog op zolder. Maar mama wil hem niet tevoorschijn halen. Dan doet Sara dat toch zeker zelf? Ze klimt naar zolder en trekt vol trots haar broek aan. Maar wat is dat? Als ze zich voorover buigt, ziet ze niet alleen broek. Ze ziet ook been. En sok. En buik. Eerst waren er genoeg zonnetjes voor Sara's buik en benen. En nu niet meer. Hoe kan dat nou?

Een origineel prentenboek over groter worden van bestsellerauteur Carry Slee en topillustrator Thé Tjong-Khing.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: De zonnetjesbroek - Carry Slee
ISBN: 9789049925529
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 21-04-2012
Prijs: € 4,95
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Peuters en kleuters: ontwikkeling en leerconcepten THEMA: Prentenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / Body
Meer boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - De boodschap van Beer
Marianne Busser & Ron Schröder
Amy Krouse Rosenthal - Elin de eenhoorn
Amy Krouse Rosenthal
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: