Zoeken
Chantal van Gastel - Geknipt voor jou

Geknipt voor jou

Chantal van Gastel

Geknipt voor jou

Chantal van Gastel

Bestel nu
Omschrijving

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee escaleren. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

Auteur: Chantal van Gastel
Auteur

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!

Edities & Details
Paperback: Geknipt voor jou - Chantal van Gastel
ISBN: 9789044335385
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 24-05-2012
Prijs: € 10,00
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: Geknipt voor jou - Chantal van Gastel
ISBN: 9789044329162
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-09-2010
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Fiction companions THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: