Zoeken
Susan Smit - Sterrenstof

Sterrenstof

Susan Smit

Sterrenstof

Susan Smit

Bestel nu
Omschrijving

Susan Smit staat bekend om haar speelse en persoonlijke benadering van spiritualiteit in het dagelijks leven. Ze staat met haar voeten midden in het moderne leven en met haar hoofd in een wolk van mijmeringen. In Sterrenstof maakt Smit korte metten met verplicht positief denken en gedweep met kalenderwijsheden. Vol zelfspot en wars van zweverigheid en wollige taal prikt ze de spirituele mythen van vandaag door en graaft ze dieper naar doorleefde beschouwingen.

Bewustwording bereik je volgens Smit niet door je van de wereld te onthechten en je lichaam en gevoelens te ontstijgen; het draait er juist om het leven ten volle aan te gaan, fouten te maken, op te krabbelen en tot inzichten te komen.

Quotes
Happinez
'Een speelse benadering van spiritualiteit, vol zelfspot en wars van wolligheid en zweverig gedoe is haar handelsmerk.'
Biblion
'Openhartige reflecties met een fonkel van lichtheid.'
Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Edities & Details
Paperback: Sterrenstof - Susan Smit
ISBN: 9789048814374
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2012
Prijs: € 15,00
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Sterrenstof - Susan Smit
ISBN: 9789048814381
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-05-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 149 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 303 - Verhalenbundels THEMA: Chakra’s, aura’s en spirituele energie THEMA: Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties THEMA: Spiritualisme THEMA: Kortverhalen BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Spiritualism BISAC: SELF-HELP / Personal Growth / General BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / General BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / General
Meer boeken
Diverse auteurs - Dons
Diverse auteurs
Roelof ten Napel - Constellaties
Roelof ten Napel
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: