Zoeken
Carry Slee - Paniek

Paniek

Carry Slee

Paniek

Carry Slee

Omschrijving

Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt: een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en zonder er verder aandacht aan te besteden, gaat ze voor de spiegel staan. Maar dan schrikt ze. Ze heeft het zich niet verbeeld. In de spiegel ziet ze Felix. Ze draait zich met een ruk om. Wat moet hij in haar kamer?

Sasja voelt zich niet veilig in haar eigen huis, maar ze durft er met niemand over te praten. Ze schaamt zich dood, en daarom wil ze niet dat iemand het weet. Vooral Jorrit niet!
Als Jorrit per ongeluk het grote geheim van zijn beste vriend Ruben ontdekt, belooft hij het aan niemand te vertellen. Maar hij is zo kwaad en geschrokken dat hij zijn mond voorbij praat. En dan gaat alles pas echt goed fout...

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Digitale download: Paniek - Carry Slee
ISBN: 9789049926267
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-07-2012
Prijs: € 4,99
Omvang: 134 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Bullying BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family) BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Sexual Abuse BISAC: YOUNG ADULT FICTION / LGBT
Meer boeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!
Carry Slee
Annemarie  Bon - Niets meer te verliezen
Annemarie Bon
Bart Romer - De veenheks
Bart Romer
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: