Zoeken
Menno Pot - Vak 127

Vak 127

Menno Pot

Vak 127

Menno Pot

Bestel nu
Omschrijving

Na een lange zomer 'onthouding' zijn Daan, Meijer, Neus en J.J. klaar voor een nieuw voetbalseizoen. Hun vriendschap speelt zich af in het spoor van Ajax, hun gedeelde liefde. Hun dierbaarste herinneringen zijn als films in rood en wit, gedrenkt in wedstrijdspanning, humor en alcohol, met de tribune, stadspleinen in Europese steden, kroegen, supportersbussen en heel af en toe een politiecel als decor.

Maar hoe belangrijk blijft clubliefde wanneer een jongensleven een mannenleven wordt, de roep om volwassen te worden steeds dwingender gaat klinken en de verantwoordelijkheden zich even onverbiddelijk aandienen als de nederlagen van Ajax? En welke plaats neemt vriendschap dan nog in?

Het boek werd wel vergeleken met Fever Pitch van Nick Hornby. Vak 127 is een voetbalboek zonder voetbal. Een rauwe vertelling vol combi's, stalen looptunnels en supportershumor, maar gaat vooral over onvoorwaardelijke clubliefde, jongensvriendschap en de angst dat alles anders wordt.

Fragment

Auteur: Menno Pot
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Vak 127 - Menno Pot
ISBN: 9789048820825
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-02-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 197 pagina's

Bestel

Paperback: Vak 127 - Menno Pot
ISBN: 9789048807598
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 27-10-2010
Prijs: € 16,90
Omvang: 250 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Voetbal THEMA: Verhalend thema: coming of age THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / General BISAC: SPORTS & RECREATION / Soccer BISAC: FICTION / Coming of Age
Meer boeken
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Een familie en een Griekse god
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
Anne Schepers - De daden
Anne Schepers
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: