Zoeken
Marjan van den Berg - Het leven is leuk

Het leven is leuk

Marjan van den Berg

Het leven is leuk

Marjan van den Berg

Bestel nu
Omschrijving

Er gebeurt veel in het leven van Sanne en in de levens van de mensen om haar heen. Dit is alweer het twaalfde boek vol belevenissen - hilarisch, romantisch, verdrietig soms - en vol onverwachte wendingen, als in het leven zelf.
Sanne staat op de drempel van een nieuw leven. Ze denkt met Thijs het geluk te hebben gevonden. Maar terwijl ze op haar trouwdag naar voren loopt, klaar om ja te zeggen, slaat de twijfel hard toe. Thijs is acteur. Speelt hij nu ook toneel?
Juffrouw Schaap, die altijd klaarstaat voor Sanne met haar bijzondere gave, haar raad en daad, heeft nu zelf steun nodig. Haar Rokus wordt zo ziek dat iedereen beseft dat hij niet meer beter zal worden. Zoon Wichard krijgt een geweldige baan aangeboden in het buitenland. Maar of Jennifer en de kinderen daar zo blij mee zijn? En net als Sanne het toch weer aandurft met Thijs, grijpt het noodlot in en is ook haar eigen leven in gevaar. Toch laat Sanne zich niet uit het veld slaan. Daarvoor vindt ze het leven simpelweg te leuk.

Marjan van den Berg is freelance journaliste en auteur. Ze schreef naast de boeken in de Sanne-reeks drie prachtige bundels, Ze is de vioolmuziek vergeten, Van den Berg stort in en Je neemt gewoon een aanloopje, en de fantastische roman Hmmmmm.

Fragment

Auteur: Marjan van den Berg
Auteur

Marjan van den Berg is freelance journaliste en auteur. Ze schreef 12 boeken in de Sanne-reeks, 3 prachtige bundels beschouwingen, over haar moeder, over het VMBO en over haar kleinzoon, en de fantastische roman Hmmmmm. Begin mei is haar nieuwe roman over Sanne verschenen: Het leven is leuk

Edities & Details
Digitale download: Het leven is leuk - Marjan van den Berg
ISBN: 9789044344349
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-05-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 177 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Fiction companions THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Meer boeken
Chantal van Gastel - Bestemd voor mij
Chantal van Gastel
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: