Zoeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Het leven van Britt is net een achtbaan. Ze speelt de hoofdrol in een bioscoopfilm, ze is manager van de band Crazy Ontbijtkoek en ze gaat met Dave, de grootste hunk van haar school. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft haar moeder verkering met Blok Geitensok, de grootste loserleraar ever, en staat Britts vader op het punt om naar Japan te emigreren. Gelukkig heeft Britt nog altijd haar blog, waarop ze haar verhalen kwijt kan. En als ze het even niet meer ziet zitten, maakt ze gewoon een oppeptestje!

Carry Slee is een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er meer dan 4,5 miljoen over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury bekend.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789049927011
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 16-06-2014
Prijs: € 19,95
Omvang: 960 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Dat heb ik weer! NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Family / Parents BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Meer boeken
Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene
Kaat De Kock - Help, ik ben verliefd!
Kaat De Kock
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: