Zoeken
Jaap Visser - Dennis Bergkamp

Dennis Bergkamp

Jaap Visser

Dennis Bergkamp

Jaap Visser

Bestel nu
Omschrijving

De lichtvoetige Dennis Bergkamp speelde het mooiste voetbal en hij vond dat zijn sierlijke balaannames, passes en doelpunten voor zich spraken. Buiten het veld was hij weinig mededeelzaam. Maar nu spreekt hij, eindelijk, honderduit, over zijn gelukkige jeugd zonder luxe in Amsterdam- West, zijn relatie met Johan Cruijff, Louis van Gaal en Arsène Wenger, over zijn gloriejaren bij Ajax en Arsenal, de mislukkingen met het Nederlands elftal, de crisis bij Inter, over vliegangst, de revolutie bij Ajax, over hoe hij Arsenal inspireerde en het Engelse voetbal beïnvloedde, en over het maken van wonderschone goals en de wiskundige zekerheid dat een stiffie een grotere trefkans biedt dan een droge knal.

In deze fascinerende voetbalbiografie boordevol schitterende en unieke foto's, praat Dennis Bergkamp ook ongeremd over zichzelf als voetballer, mens en trainer. En anderen (onder wie Johan Cruijff, Arsène Wenger, Frank de Boer, Giuseppe Bergomi en Thierry Henry) praten ongeremd over Dennis Bergkamp.

Fragment

Auteur: Jaap Visser
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Dennis Bergkamp - Jaap Visser
ISBN: 9789048824748
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-10-2014
Prijs: € 12,99

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 491 - Sport THEMA: Biografie: sport BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Sports BISAC: SPORTS & RECREATION / Soccer
Meer boeken
Mark van den Heuvel - Johnny Rep
Mark van den Heuvel
Edwin Struis - Gerard van der Lem
Edwin Struis
Matt en Tom Oldfield - Helden van het EK 2021: De Bruyne
Matt en Tom Oldfield
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: