Zoeken
Arjan Hoks - De verloren dochters

De verloren dochters

Arjan Hoks

De verloren dochters

Arjan Hoks

Bestel nu
Omschrijving

Elk jaar verdwijnen er jonge vrouwen in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak beginnen ze vrijwillig, om er al snel achter te komen dat stoppen onmogelijk is. Velen van hen laten diepbedroefde familieleden achter, die niets liever zouden willen dan de terugkeer van hun geliefden. Gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van twee mensen: de detectives Walter en Gem. Samen runnen ze een kantoor in Rotterdam, dat zich specialiseert in het opsporen en redden van jonge prostituees.

Op een dag staat een radeloze vader op hun drempel. Walter en Gem besluiten de man te helpen om zijn dochter Valerie terug te vinden. Aanvankelijk denken ze een doorsneezaak te hebben aangenomen, maar al snel volgen er dreigementen. Ervan overtuigd dat het recht moet zegevieren, bijten Walter en Gem zich vast in de zaak. Ze zetten alles op alles om hun geslepen tegenstander te ontmaskeren.


Arjan Hoks is beleidsadviseur bij de provincie Friesland. Hij woonde korte tijd in Rotterdam, de stad die later als locatie zo geschikt bleek voor zijn eerste thriller.

Fragment

Auteur: Arjan Hoks
Auteur

Arjan Hoks is beleidsadviseur bij de provincie Friesland. Hij woonde korte tijd in Rotterdam, de stad die later als locatie zo geschikt bleek voor zijn eerste thriller. Arjan maakt met De verloren dochters zijn debuut en geeft daarin zijn detective-duo Walter en Gem een vliegende start.

Edities & Details
Digitale download: De verloren dochters - Arjan Hoks
ISBN: 9789044345582
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-01-2015
Prijs: € 7,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Hebban Thriller Debuutprijs: Shortlist (2015) NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Thomas Kanger - De dode hoek
Thomas Kanger
Marion Pauw - Vogeleiland
Marion Pauw
Rudy Morren - Verdronken land
Rudy Morren
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: