Zoeken
Thomas Kanger - De dode hoek

De dode hoek

Thomas Kanger

De dode hoek

Thomas Kanger

Bestel nu
Omschrijving

Uitgewiste sporen, zwijgende getuigen: een nieuwe zaak voor Elina Wiik. In het moerasgebied bij Västerås wordt een jong stel op gruwelijke wijze vermoord. Nog voor de politie het onderzoek in gang kan zetten is de geheime dienst ter plaatse. Een van de slachtoffers is namelijk de Palestijn Jamal Al-Sharif, een sympathisant van een terroristische organisatie. Elina Wiik heeft zo haar twijfels bij de ware toedracht van de moord. Thomas Kanger (1951) woont in de omgeving van Stockholm. Hij is een succesvol onderzoeksjournalist en reisde voor zijn werk de hele wereld over. Zijn misdaadroman De zondagsman werd genomineerd voor The Swedish Academy of Crime Writers' Award.

Fragment

Auteur: Thomas Kanger
Auteur

Thomas Kanger (1951) woont in de omgeving van Stockholm. Hij is een succesvol onderzoeksjournalist en reisde voor zijn werk de hele wereld over. Zijn misdaadroman De zondagsman werd genomineerd voor The Swedish Academy of Crime Writers' Award.

Edities & Details
Paperback: De dode hoek - Thomas Kanger
ISBN: 9789044358438
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 29-08-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: De dode hoek - Thomas Kanger
ISBN: 9789044342185
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-12-2013
Prijs: € 12,99
Omvang: 241 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Aefke ten Hagen - Tijdens kantooruren
Aefke ten Hagen
Jan Stocklassa - Stieg Larssons erfenis
Jan Stocklassa
Appie Baantjer - Een schot in de roos
Appie Baantjer
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: