Zoeken
Sarah Meuleman - De zes levens van Sophie

De zes levens van Sophie

Sarah Meuleman

De zes levens van Sophie

Sarah Meuleman

Bestel nu
Omschrijving

Hannah en Sophie zijn twaalf en delen alles met elkaar. Als ze op een avond na een feest een nachtwandeling maken in de bossen, verdwijnt Sophie. Achttien jaar later woont Hannah in New York en schrijft societycolumns voor een groot modeblad. Ze besluit het roer om te gooien en een biografie te maken over
beroemde vrouwelijke schrijvers wier levens opvallende parallellen vertonen - Agatha Christie, Barbara Follett, Virginia Woolf. Haar zoektocht naar de vrouwen roept vragen op die ze lang heeft verborgen: wat is er die nacht gebeurd met Sophie? Waarom heeft ze haar destijds laten gaan? Wat weet Hannah?

Fragment

Auteur: Sarah Meuleman
Auteur

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor verschillende media en heeft een tweewekelijkse column die in zowel NRC als De Standaard verschijnt. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en werd in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Met deze laatste won ze de Boekenpanda 2023, een Vlaamse literatuurprijs. In 2024 worden er twee nieuwe boeken van Sarah Meuleman verwacht.

Edities & Details
Digitale download: De zes levens van Sophie - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048820634
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-02-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Paperback: De zes levens van Sophie - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048820627
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-02-2014
Prijs: € 19,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General
Nieuws
Shakespeare zou nu een Boektokker zijn

Shakespeare zou nu een Boektokker zijn

‘It doesn’t matter how tough you are, you’re not going to win in this place. Not on your own.’ - Jang Deok-Su, Squid Game Lees meer »

Meer boeken
Lisanne De Gendt - Kruisbestuiving
Lisanne De Gendt
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl
Tamar Berends - Iets warms graag
Tamar Berends
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: