Zoeken
Victoria Farkas - Bitter

Bitter

Victoria Farkas

Bitter

Victoria Farkas

Bestel nu
Omschrijving

Als het levenloze lichaam van boekrecensent Karin Post wordt aangetroffen in haar appartement in Oud-Zuid staat rechercheur Lucy Lam voor een ingewikkelde zaak. Er zijn geen aanwijzingen, geen vingerafdrukken; Karins appartement is vlekkeloos schoon. Er is bloed, maar geen moordwapen en geen wond. Al snel blijkt dat haar hele vriendenclub die avond voor een diner bijeen was, en dat al deze zeven 'vrienden' wel een motief hebben voor wat een kille moord blijkt te zijn.
Bitter is de eerste zaak voor Lucy Lam, de wat typische, niet erg collegiale rechercheur van de politie Amsterdam. De moord op Karin Post en de intelligente, verdachte vriendengroep dwingen Lucy om al haar zintuigen op scherp te zetten.

Fragment

Auteur: Victoria Farkas
Auteur

Victoria Farkas (1973) woont en werkt in Amsterdam. Met Bitter stapt zij op het pad van de klassieke whodunit en voert deze naar het Amsterdam van de 21ste eeuw.Bitter is de eerste in een reeks whodunits waarin Lucy Lam de hoofdrol speelt.

Edities & Details
Paperback: Bitter - Victoria Farkas
ISBN: 9789044348743
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-05-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Bitter - Victoria Farkas
ISBN: 9789048818204
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 331 - Detectives THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: vrouwelijke detectives THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Crime BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Women Sleuths BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Meer boeken
Appie Baantjer - Een dief in de nacht
Appie Baantjer
Robert van Gulik - Vijf gelukbrengende wolken
Robert van Gulik
A.C. Baantjer - Een lijk in de kast
A.C. Baantjer
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: