Zoeken
Robert van Gulik - Het wilgenpatroon

Het wilgenpatroon

Robert van Gulik

Het wilgenpatroon

Robert van Gulik

Bestel nu
Omschrijving

Robert van Gulik baseerde zijn beroemde personage rechter Tie op de historische magistraat Di Renjie, die in de T’ang-dynastie van het oude China leefde (630-700 na Chr.). Als magistraat was hij niet alleen rechter, maar tegelijkertijd ook stadsbestuurder en hoofd van de politie. In deze positie loste hij als meester-detective een aantal ingewikkelde moordzaken op scherpzinnige wijze op.

In Peking eist een pestepidemie vele slachtoffers. Rechter Tie, die tot tijdelijk gouverneur van de stad benoemd is, krijgt ook nog eens te maken met drie geheimzinnige moorden. Het onderzoek leidt hem naar de oude benedenstad, waar de gedegenereerde aristocratie die honderd jaar daarvoor nog aan de macht was een spookachtig en decadent bestaan leidt, in de schaduw van een sinister verleden.

Auteur: Robert van Gulik
Auteur

Robert van Gulik baseerde zijn beroemde personage Rechter Tie op de historische magistraat Di Renjie, die in de T'ang-dynastie van het oude China leefde (630-700 na Chr.). Als magistraat was hij niet alleen rechter, maar tegelijkertijd ook stadsbestuurder en hoofd van de politie. In deze positie loste hij als meester-detective een aantal ingewikkelde moordzaken op scherpzinnige wijze op.

Edities & Details
Paperback: Het wilgenpatroon - Robert van Gulik
ISBN: 9789049930349
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 30-09-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 162 pagina's

Bestel

Digitale download: Het wilgenpatroon - Robert van Gulik
ISBN: 9789049930516
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-09-2015
Prijs: € 4,99
Omvang: 186 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Serie: Rechter Tie NUR: 331 - Detectives THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General
Meer boeken
Appie Baantjer - Een Rus in de Jordaan
Appie Baantjer
Robert van Gulik - Klokken van Kao-yang
Robert van Gulik
Agatha Christie - De grote vier
Agatha Christie
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: