Zoeken
Marian de Smet - Rotmoevie

Rotmoevie

Marian de Smet

Rotmoevie

Marian de Smet

Bestel nu
Omschrijving

Eppo, een Nederlandse jongen van zeventien komt al liftend met een Vlaams meisje in contact. Tabby is achttien en ze heeft niet echt een doel voor ogen op het moment dat ze Eppo meeneemt in haar oude Volkswagen Golf. Het komt erop neer dat zij hem brengt waar hij heen wil. Eppo heeft gaandeweg door dat Tabby gewoon weg wil, maar waarvan ze weg wil, daar krijgt hij geen zich op. Dat het iets met Rob te maken heeft, is duidelijk. Zijn naam staat bovenop haar arm getatoeëerd.

Tabby en Eppo zijn allebei op de vlucht voor hun problemen, maar komen al reizend tot de conclusie dat er niet van weg te lopen valt. Het duurt even, maar uiteindelijk vertrouwen ze elkaar genoeg om de last die op hun schouders ligt met elkaar te delen.

Edities & Details
Paperback: Rotmoevie - Marian de Smet
ISBN: 9789048829309
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 18-05-2015
Prijs: € 16,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Rotmoevie - Marian de Smet
ISBN: 9789048813476
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 23-08-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 158 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: dood en overlijden THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Death & Dying BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Meer boeken
Tess Sharpe - Mijn vele gezichten
Tess Sharpe
Carry Slee - Fake!
Carry Slee
Barbara Jurgens - Het Reservaat
Barbara Jurgens
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: