Zoeken
Michael Berg - Twee zomers

Twee zomers

Michael Berg

Twee zomers

Michael Berg

Bestel nu
Omschrijving

De achtentwintigjarige Chantal Zwart is verslaggeefster en presentatrice bij France Inter, een gerenommeerd radiostation in Parijs. Nadat haar vriendje - tevens Chantals baas - haar laat barsten, wil ze maar een ding: weg. Ze gaat werken voor een regionale zender in de Limousin, vierhonderd kilometer ten zuiden van Parijs. Vanaf de eerste dag is ze de ster van de nieuwsredactie. Haar nieuwe leven loopt voorspoedig, zeker wanneer Chantal haar droomhuis vindt. In Monteil - een gehucht van vijf huizen, gelegen op een plateau - staat een direct bewoonbaar, bescheiden landhuis. In de voortuin bloeit een appelboom. Vanuit de achtertuin is het uitzicht over bossen en velden adembenemend. De vraagprijs: 70.000 euro. Te mooi om waar te zijn. Is er iets mis met het huis... of met Monteil?

Auteur: Michael Berg
Auteur

Michael Berg zette zichzelf bij het grote publiek op de kaart met Nacht in Parijs, waar hij in 2013 de Gouden Strop mee won. Met Het meisje op de weg en Broertje bevestigde hij dat hij tot de top van Nederlandse thrillerschrijvers behoort; beide boeken waren genomineerd voor de Gouden Strop. De vermissing is een bijzondere titel. Het is zijn tiende thriller, en dus een jubileumthriller, en daarnaast is het een weerzien met het hoofdpersonage uit Nacht in Parijs: journaliste Chantal Zwart.

Edities & Details
Paperback: Twee zomers - Michael Berg
ISBN: 9789044348842
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-05-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Twee zomers - Michael Berg
ISBN: 9789044328028
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-06-2010
Prijs: € 1,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: vrouwelijke detectives THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Women Sleuths BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Meer boeken
Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter
Camilla Läckberg
Amy McCulloch - Middernacht
Amy McCulloch
Kristina Ohlsson - Stormwacht
Kristina Ohlsson
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: