Zoeken
Susan Smit - Wijze vrouwen

Wijze vrouwen

Susan Smit

Wijze vrouwen

Susan Smit

Bestel nu
Omschrijving

Susan Smit vervolgt haar persoonlijk getoonzette zoektocht naar moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. In hekserij, de oude natuurreligie van Europa, wordt de oudere vrouw, de Crone, beschouwd als de drager van wijsheid. Smit is ervan overtuigd dat wij veel van oudere vrouwen kunnen leren. In Wijze vrouwen bezoekt ze koningin Noor van Jordanië, met wie ze spreekt over het belang van een kritische geest, wisselt van gedachten met schrijfster Isabel Allende over verdriet als onderdeel van het bestaan, interviewt prinses Irene van Lippe-Biesterfeld over de kracht van de natuur en bezoekt o.a. Isabella Rossellini, majoor Bosshardt en Jane Goodall die haar laten delen in hun inzicht en visie.

Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Edities & Details
Paperback: Wijze vrouwen - Susan Smit
ISBN: 9789048829989
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 30-06-2015
Prijs: € 17,50
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Wijze vrouwen - Susan Smit
ISBN: 9789048807086
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2010
Prijs: € 9,99
Omvang: 299 pagina's

Bestel

Paperback: Wijze vrouwen - Susan Smit
ISBN: 9789048807048
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 06-10-2010
Prijs: € 9,95
Omvang: 299 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Chakra’s, aura’s en spirituele energie THEMA: Geest, lichaam, ziel THEMA: Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies THEMA: Spiritualisme THEMA: Eclectische en esoterische religies en geloofssystemen THEMA: Filosofie van de geest THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Hekserij THEMA: Hekserij en Wicca BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / General BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Spiritualism BISAC: PHILOSOPHY / Mind & Body BISAC: SELF-HELP / Personal Growth / General
Meer boeken
Katerina Gordejeva - Neem mijn verdriet weg
Katerina Gordejeva
Prins Harry - Reserve
Prins Harry
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: