Zoeken
Robert van Gulik - Nagels in Ning-tsjo

Nagels in Ning-tsjo

Robert van Gulik

Nagels in Ning-tsjo

Robert van Gulik

Bestel nu
Omschrijving

Robert van Gulik baseerde zijn beroemde personage rechter Tie op de historische magistraat Di Renjie, die in de T’ang-dynastie van het oude China leefde (630-700 na Chr.). Als magistraat was hij niet alleen rechter, maar tegelijkertijd ook stadsbestuurder en hoofd van de politie. In deze positie loste hij als meester-detective een aantal ingewikkelde moordzaken op scherpzinnige wijze op.

Rechter Tie wordt met drie bijzonder wrede moorden geconfronteerd, gepleegd in het winterse Ning-Tsjo, zijn afgelegen district in het noorden van het Chinese keizerrijk. Een van Tie’s onderzoeken loopt dood en na de mislukte gerechtelijke lijkschouwing zet een vrouw met Tataars bloed de plaatselijke bevolking tot onrust aan. De dood ligt op de loer, maar rechter Tie gaat tot het uiterste om de zaken op te lossen.

Auteur: Robert van Gulik
Auteur

Robert van Gulik baseerde zijn beroemde personage Rechter Tie op de historische magistraat Di Renjie, die in de T'ang-dynastie van het oude China leefde (630-700 na Chr.). Als magistraat was hij niet alleen rechter, maar tegelijkertijd ook stadsbestuurder en hoofd van de politie. In deze positie loste hij als meester-detective een aantal ingewikkelde moordzaken op scherpzinnige wijze op.

Edities & Details
Paperback: Nagels in Ning-tsjo - Robert van Gulik
ISBN: 9789049930332
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 30-09-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 186 pagina's

Bestel

Digitale download: Nagels in Ning-tsjo - Robert van Gulik
ISBN: 9789049930509
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-09-2015
Prijs: € 4,99
Omvang: 186 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Serie: Rechter Tie NUR: 331 - Detectives THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General
Meer boeken
Agatha Christie - A Haunting in Venice
Agatha Christie
Volker Kutscher - Schaduw over Berlijn
Volker Kutscher
Robert van Gulik - Klokken van Kao-yang
Robert van Gulik
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: