Zoeken
Marion Pauw - Vogeleiland

Vogeleiland

Marion Pauw

Eindelijk weer een thriller van Marion Pauw! En wat voor een!

Vogeleiland

Marion Pauw

Eindelijk weer een thriller van Marion Pauw! En wat voor een!
Omschrijving

Wat is er gebeurd met Marianne? Op haar vijftiende liep ze van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole nog steeds met het trauma van haar verdwijning. Ze besluit om alles achter zich te laten en naar Spanje te verhuizen. Maar ook daar kan ze niet aan het verleden ontsnappen. Een bijzondere verschijning doet de hoop dat haar zus nog leeft oplaaien en leidt haar naar het onbewoonde Vogeleiland.

Verteld vanuit verschillende perspectieven, leer je als lezer het verhaal van Marianne kennen. Je wordt heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees, liefde en wreedheid, sympathie en antipathie. Het enige wat je nog wilt is dat de waarheid boven water komt.

Quotes
Isa Hoes
'Wat een pageturner! Super spannend tot het einde. Ik betrapte me erop dat ik dacht: heb ik nou medelijden met de dader en haat ik het slachtoffer?!'
Elvin Post
''Vogeleiland is een claustrofobisch spannende thriller alsook een pijnlijk accuraat portret van disfunctionele (familie)relaties. Maar bovenal is het een ode aan het nimmer aflatende overlevingsinstinct van de mens.''
Daphne Deckers
''Vogeleiland houdt je tot de laatste pagina gevangen.''
Roos Schlikker
'Wat knap gedaan! Ik vond het bloedspannend, het kroop echt onder mijn huid.'
Elle van Rijn
'Vogeleiland is zo'n boek dat onder je huid gaat zitten, en waarvan je de beelden nooit meer uit je hoofd krijgt. Marion Pauw is in staat personages te creëren die eng dichtbij komen.'
Auteur: Marion Pauw
Auteur

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakt ze haar comeback als thrillerauteur.

Edities & Details
Paperback: Vogeleiland - Marion Pauw
ISBN: 9789048854943
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2021
Prijs: € 21,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Audio download: Vogeleiland - Marion Pauw
ISBN: 9789048854967
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2021
Prijs: € 7,99
Speelduur: 540 minuten

Bestel

Digitale download: Vogeleiland - Marion Pauw
ISBN: 9789048854950
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-04-2021
Prijs: € 4,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Nederland THEMA: Malaga: Bezienswaardigheden THEMA: Ca. 1980 tot ca. 1989 THEMA: C 2020 tot c 2029 THEMA: Omgaan met dood en verlies BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Psychological
Nieuws
Boekhandelstour Vogeleiland

Boekhandelstour Vogeleiland

Marion Pauw tourt in juli een week door Nederland! Bekijk hier het reisschema en laat een exemplaar van Vogeleiland signeren. Lees meer »

De Bestseller 60 van week 23 - Roxane van Iperen op nummer 1

De Bestseller 60 van week 23 - Roxane van Iperen op nummer 1

Deze week staan Derksen, De heks van Limbricht, 't Hooge Nest, Vogeleiland, Job en Perry en Daar waar de rivierkreeften zingen in De Bestseller 60. De boekenweekessay van Roxane van Iperen staat op de eerste positie. Lees meer »

'Derksen' komt op nummer 1 binnen in de Bestseller 60

'Derksen' komt op nummer 1 binnen in de Bestseller 60

In de boekenweek van 2021 staat Overamstel Uitgevers met 6 titels in de lijst, Derksen komt nieuw binnen op de eerste positie! Lees meer »

Meer boeken
Katrien Van Effelterre - Levend aas
Katrien Van Effelterre
Camilla Läckberg - Vrouwen zonder genade
Camilla Läckberg
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: