Zoeken
Bart van Olphen - Bart's Fish Tales

Bart's Fish Tales

Bart van Olphen

Bart's Fish Tales

Bart van Olphen

Bestel nu
Omschrijving

In dit boek laat ik je niet alleen zien hoe leuk en eenvoudig het is om een heerlijk visgerecht op tafel te zetten, maar ook hoe wij er zorg voor kunnen dragen dat ook volgende generaties van vis kunnen blijven genieten. Samen met de wereldberoemde fotograaf David Loftus leefde, viste en kookte ik met de mannen, vrouwen en kinderen van 's werelds meest duurzame visserijgemeenschappen. Vissers die op een verantwoorde manier hun vis vangen en daarmee een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld.

De meer dan honderd visrecepten zijn afkomstig uit alle windstreken, van IJsland tot India en van Gambia tot Canada, geschikt voor elk moment van de dag, van een snelle lunch tot een feestelijk maal, en dankzij de heldere beschrijvingen geschikt voor elke visliefhebber. Naast de talloze gerechten licht ik diverse technieken stap-voor-stap toe. De prachtige fotografie vertelt, verleidt en verduidelijkt waar woorden tekort schieten.

Met dit boek wil ik de verhalen achter vis vertellen en iedereen inspireren om met goede, verantwoorde vis de lekkerste gerechten te maken. Enjoy! Voor nu en de toekomst.

Bart van Olphen

Fragment

Auteur: Bart van Olphen
Auteur

Bart van Olphen is als culinair vis-expert voorvechter van duurzaam gevangen vis. Zijn eerste kookboek 'Fish Tales' werd onderscheiden met een Gourmand Award. Ook schreef hij 'Het Nederlands viskookboek' en de bestsellers 'Visbijbel' en 'Vis uit blik'. Bart werkt samen met Jamie Oliver voor diens FoodTube-kanaal en heeft onder de naam Bart's Fish Tales een eigen succesvol YouTube-kanaal. Op Instagram zendt hij 's werelds kortste kookshow uit.

Edities & Details
Digitale download: Bart's Fish Tales - Bart van Olphen
ISBN: 9789048825899
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 416 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vis en zeevruchten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Specific Ingredients / Seafood
Nieuws
Carrera Culinair in de prijzen bij de Gourmand World Cookbook Awards 2016

Carrera Culinair in de prijzen bij de Gourmand World Cookbook Awards 2016

Maar liefst drie titels van uitgeverij Carrera Culinair zijn in de prijzen gevallen bij de Gourmand World Cookbook Awards 2016. Lees meer »

Meer boeken
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Meike Krüger - Een tafel vol
Meike Krüger
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: