Zoeken
Bear Grylls - Brandende engel

Brandende engel

Bear Grylls

Brandende engel

Bear Grylls

Omschrijving

Na in Doodsvlucht ternauwernood een missie in de Amazone te hebben overleefd, roept voormalig SAS-militair Will Jaeger de overlevenden van zijn team bij elkaar. Nu hij het bewijs heeft gezien dat zijn vrouw en zoon nog leven, zet hij alles op alles om hen te vinden. De strijd tegen de nazigroepering die hen gevangen houdt is echter nog lang niet gestreden; natuurgeweld en dubbelspel binnen zijn team spelen hem parten; maar Will Jaeger is vastberaden te slagen in zijn missie.

Auteur: Bear Grylls
Auteur

Bear Grylls is wereldwijd bekend als avonturier, survival- en outdoorexpert. Grylls presenteerde survivalshows op Discovery Channel en schreef meerdere survivalboeken. Duivelsplaats is na Doodsvlucht en Brandende engel het derde en afsluitende deel van de Will Jaeger-trilogie, gebaseerd op zijn eigen avonturen en het geheime oorlogsverleden van zijn grootvader.

Edities & Details
Digitale download: Brandende engel - Bear Grylls
ISBN: 9789044347630
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-10-2016
Prijs: € 7,49
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Vertaler: Carolien Metaal NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Bernice Berkleef - Bloedsteen
Bernice Berkleef
Hans Faber - De Rus
Hans Faber
Camilla Läckberg - Steenhouwer
Camilla Läckberg
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: