Zoeken
Paul de Leeuw - 'kHeb je lief, en trek!

'kHeb je lief, en trek!

Paul de Leeuw

'kHeb je lief, en trek!

Paul de Leeuw

Bestel nu
Omschrijving

In 'kHebjelief, en trek! blikt Paul de Leeuw terug op zijn leven. Dat doet hij zoals we van hem gewend zijn: in een vrolijke chaos. Het is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daar bij heeft gegeten!
De lezer stapt in een achtbaan die hem van een vijver vol Bulgaarse kikkers naar de keuken van een restaurant in Polen voert, waar de appelmoes van moeder De Leeuw nog altijd op de kaart staat. Maar hij belandt ook op de intensive care van een Amerikaans ziekenhuis waar een nieuwe telg van de familie De Leeuw in de couveuse lag, en in de keuken van de auteur zelf, die ons laat zien hoe je nou precies een perfecte halve kip tevoorschijn tovert.

'kHebjelief, en trek! is prachtig vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd. Tal van foto's uit zijn privéarchief geven samen met 50 recepten van De Leeuws eigen lievelingsgerechten een kijkje in de keuken van de grappigste en meest liefdevolle amateurkok van Nederland.

Fragment

Auteur: Paul de Leeuw
Auteur

Paul de Leeuw (1962), één van de populairste presentatoren/televisiepersoonlijkheden, is tevens zanger en schrijver. Naast talloze albums heeft hij ook een aantal boeken op zijn naam staan. In zijn tv-programma 'Pauls Puber Kookshow' voert hij gesprekken met pubers en gaat hij met ze aan de slag in de keuken, waar de temperaturen soms hoog op kunnen lopen.

Edities & Details
Paperback: 'kHeb je lief, en trek! - Paul de Leeuw
ISBN: 9789048835782
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 07-10-2016
Prijs: € 17,50
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: 'kHeb je lief, en trek! - Paul de Leeuw
ISBN: 9789048835799
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-10-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Muzikanten, zangers, bands en groepen THEMA: Componisten en songwriters THEMA: Stijlen (P) BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Regula Ysewijn - Van scone tot teacake
Regula Ysewijn
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Tess Posthumus - Cocktailbijbel
Tess Posthumus
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: