Zoeken
Alain Caron - Mijn Franse keuken

Mijn Franse keuken

Alain Caron

Mijn Franse keuken

Alain Caron

Bestel nu
Omschrijving

Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier en blauwebessensaus tot crème brûlée met karamel en fleur de sel.

Fragment

Auteur: Alain Caron
Auteur

Alain Caron, geboren in Parijs, is een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als tv-kok en gejureerd bij 'MasterChef'. Momenteel presenteert hij het dagelijkse tv-programma 'BinnensteBuiten' en is hij jurylid in 'De Nieuwe Lekkerbek'. Daarnaast runt hij met zijn zoons en vrouw restaurant Café Caron en wijnbar Petit Caron in hartje Amsterdam.

Edities & Details
Digitale download: Mijn Franse keuken - Alain Caron
ISBN: 9789048829217
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-10-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Paulami Joshi - Vega India
Paulami Joshi
Janneke Philippi - Bakplaatbijbel
Janneke Philippi
Alain Caron & Rogier Trip - Kipbijbel
Alain Caron & Rogier Trip
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: