Zoeken
Mary-Beth Hughes - Geliefden

Geliefden

Mary-Beth Hughes

Geliefden

Mary-Beth Hughes

Bestel nu
Omschrijving

Aan de buitenkant leiden de Devlins een bijna volmaakt bestaan. Nick, de energieke man des huizes, is een succesvol zakenman. Zijn vrouw, jeugdliefde Jean, bestiert het huishouden en geeft etentjes en ondertussen wordt dochter Lily bescheidenheid bijgebracht op een nonnenschool. Maar onder de oppervlakte gaan de ouders stilletjes kapot aan de vroege dood van hun kleine jongen. Wanneer Nick door zijn hardvochtige, geldbeluste oudere broer Lionel wordt geïntroduceerd in de meedogenloze wereld van de cosmetica, leidt verraad tot het nog verder uiteenvallen van het gezin en valt het ten prooi aan ongekende wreedheid.

In Geliefden dringt Hughes diep door in de geheimen die tussen man en vrouw bestaan en schetst daarmee een scherp portret van een gezin dat strijd levert om bijeen te blijven onder het ongelukkige gesternte van bedrog, overspel en verlies. Een verbazingwekkend meeslepende filmische roman over relaties in een decadente glamourwereld. Een briljante en tragische roman die doet denken aan Revolutionary Road van Richard Yates en Lichtjaren van James Salter.

Fragment

Auteur: Mary-Beth Hughes
Auteur

Mary-Beth Hughes is auteur van Wavemaker II, een finalist voor de Pulitzer Prize, en van Double Happiness, dat bekroond werd met de Pushcart Prize. Korte verhalen van haar hand werden o.a. gepubliceerd in The Paris Review, Ploughshares en A Public Space. Ze woont afwisselend in Brooklyn en Rhinebeck, New York.

Edities & Details
Paperback: Geliefden - Mary-Beth Hughes
ISBN: 9789048841431
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 29-05-2017
Prijs: € 21,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Geliefden - Mary-Beth Hughes
ISBN: 9789048827169
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Hollands Diep Vertaler: Sjaak de Jong NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Virginia Feito - Mevrouw March
Virginia Feito
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block
Martin MacInnes - Overgave
Martin MacInnes
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: