Zoeken
Fleur van Groningen - Dat kleine geluk

Dat kleine geluk

Fleur van Groningen

Dat kleine geluk

Fleur van Groningen

Bestel nu
Omschrijving

Fleur is zesentwintig als haar poging om 'normaal te zijn zoals iedereen' jammerlijk mislukt. Haar leven, gebouwd op de fundamenten van andermans normen en waarden, stort in. Op korte tijd verliest ze haar relatie, haar job en haar toekomstverwachtingen. Er rest haar niets anders dan de lang opgeborgen droom om ooit cartooniste te worden. Tegen alle verwachtingen in lukt het Fleur om haar faalangst te overwinnen en die droom zonder diploma of ervaring waar te maken. Al gauw schrijft, tekent en brainstormt ze voor verschillende tijdschriften en kranten, en schrijft ze een boek. Na jaren van eenzaamheid kruist ook de liefde opnieuw haar pad. Eind goed, al goed - lijkt het. Tot ook die jarenlange relatie op de klippen loopt en ze beslist om haar leven over een andere boeg te gooien.
Fleur blijft zoekende naar haar plaats in de wereld. Het resultaat is dit eerlijke, kwetsbare verslag, vol welkome levensinzichten. Met een sprankje humor en een likje glamour uit de mediawereld. En vooral: tonnen herkenbaarheid. Omdat we allemaal, jong en oud, op de één of andere manier op zoek zijn naar onszelf.

Fragment

Auteur: Fleur van Groningen
Auteur

Fleur van Groningen (1982) is schrijfster, journaliste, columniste en cartooniste voor onder meer Het Nieuwsblad. Naast de bestseller Leven zonder filter (2017) verschenen van haar hand ook Haal het slechtste uit jezelf (2011), Dat kleine geluk (2015) en Mijn kind, mijn spiegel (2020).

Edities & Details
Paperback: Dat kleine geluk - Fleur van Groningen
ISBN: 9789492626639
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 12-10-2017
Prijs: € 12,50
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Paperback: Dat kleine geluk - Fleur van Groningen
ISBN: 9789492626561
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 18-09-2017
Prijs: € 23,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Dat kleine geluk - Fleur van Groningen
ISBN: 9789492159144
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-08-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Horizon NUR: 770 - Psychologie THEMA: Reportages en verzamelde journalistiek THEMA: Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding THEMA: Waargebeurde verhalen: algemeen BISAC: PSYCHOLOGY / General BISAC: SELF-HELP / Personal Growth / Happiness
Nieuws
Horizon: een nieuwe Vlaamse uitgeverij met ambitie en lef

Horizon: een nieuwe Vlaamse uitgeverij met ambitie en lef

Uitgeverij Horizon is opgericht door Geert Cortebeeck, onder de vleugels van Overamstel uitgevers, en specialiseert zich in non-fictie boeken die over maatschappelijk relevante thema’s gaan die lezers van alle leeftijden interesseren, inspireren of ontroeren. Lees meer »

Meer boeken
Fleur van Groningen - Leven zonder filter
Fleur van Groningen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: