Zoeken
Howie Abrams - Hip-Hop Alphabet

Hip-Hop Alphabet

Howie Abrams

Hiphop als perfect middel om te leren, voor jong en oud!
Hip-Hop Alphabet

Howie Abrams

Hiphop als perfect middel om te leren, voor jong en oud!
Bestel nu
Omschrijving

Kinderen krijgen de kans op een leuke en inventieve manier over de hiphopcultuur te leren. Een nieuwe generatie maakt kennis met de rijke geschiedenis van dit genre.
Alle 26 letters van het alfabet raken verschillende iconen en elementen uit de hiphopcultuur. Volgens Abrams en Kaves staat de B voor Beastie Boys en de J voor Jay-Z. Niet alleen rappers en groepen worden uitgelicht, ook dj'en, vinyl, microfoons en graffiti. Met een kort voorwoord van Darryl 'DMC' Daniels van Run DMC over het combineren van artistieke graffiti met heldere woorden over hiphop, dat een creatief educatie-experiment biedt aan jong en oud. Hiphop als perfect middel om te leren.

Fragment

Auteur: Howie Abrams
Auteur

Howie Abrams werkte voorheen in de muziekindustrie en is nu schrijver. Hij schreef mee met Finding Joseph I: An Oral History of H.R. van Bad Brains en The Merciless Book of Metal Lists. Daarnaast is hij co-host van radioshow Merciless met rapper Ill Bill. Hip-Hop Alphabet schreef hij samen met graffiti-artist Michael McLeer.

Edities & Details
Gebonden: Hip-Hop Alphabet - Howie Abrams
ISBN: 9789048842681
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 07-12-2017
Prijs: € 15,00
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 666 - Muziek populair NUR: 662 - Muziekgeschiedenis THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: muziek THEMA: Muziekgeschiedenis THEMA: Populaire muziek THEMA: Rap en hip hop THEMA: Stijlen (P) BISAC: JUVENILE NONFICTION / Music / Rap & Hip Hop
Meer boeken
Mark Eglinton - So Let It Be Written
Mark Eglinton
Ozzy Osbourne - I Am Ozzy
Ozzy Osbourne
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: