Zoeken
Ozzy Osbourne - I Am Ozzy

I Am Ozzy

Ozzy Osbourne

Autobiografie van rockicoon Ozzy Osbourne
I Am Ozzy

Ozzy Osbourne

Autobiografie van rockicoon Ozzy Osbourne
Bestel nu
Omschrijving

Is er ooit een ongewoner rocksterverhaal geweest dan dat van Ozzy Osbourne? Hij groeide op in een arm gezin en sliep met zijn hele familie in één kamer. Muziek was zijn redding en met zijn band Black Sabbath veranderde de muziekscene voorgoed. Maar met rock-'n-roll kwamen ook de onvermijdelijke seks en drugs en Ozzy wende snel aan een levensstijl vol verdovende middelen.

Fragment

Auteur: Ozzy Osbourne
Auteur

Geboren als John Michael Osbourne in Birmingham (1948) is Ozzy Osbourne een van de blijvende rockiconen. In de jaren zeventig werd hij bekend met zijn heavymetalband Black Sabbath, die sinds het debuutalbum in 1970 al zeer succesvol was. In 1979 werd Ozzy ontslagen uit de band vanwege zijn drank- en drugsprobleem. Hij ging solo verder en heeft in totaal meer dan 100 miljoen albums verkocht.

Edities & Details
Paperback: I Am Ozzy - Ozzy Osbourne
ISBN: 9789048849994
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 11-04-2019
Prijs: € 31,99
Omvang: 446 pagina's

Bestel

Digitale download: I Am Ozzy - Ozzy Osbourne
ISBN: 9789048839711
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-12-2017
Prijs: € 1,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski Vertaler: Sylvia Wevers NUR: 661 - Muziek NUR: 666 - Muziek populair THEMA: Biografie: algemeen THEMA: Componisten en songwriters THEMA: Muzikanten, zangers, bands en groepen THEMA: Biografie: kunst en amusement THEMA: Metal, Heavy Metal THEMA: Populaire muziek THEMA: Stijlen (P) BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / General BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Composers & Musicians BISAC: MUSIC / Genres & Styles / Heavy Metal
Meer boeken
Alan Light - Let's Go Crazy
Alan Light
Mark Eglinton - So Let It Be Written
Mark Eglinton
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: