Zoeken
Mieke Kosters - Skinnyminds

Skinnyminds

Mieke Kosters

Het beste van Mieke Kosters in één boek
Skinnyminds

Mieke Kosters

Het beste van Mieke Kosters in één boek
Bestel nu
Omschrijving

Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan!

'Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat; ik kwam van de wind al aan.'

Denk jij ook bij elk glas wijn en stukje kaas, dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen? Wanneer was de laatste keer dat jij in de spiegel keek zonder focus op je vetrolletjes? En baal jij ook dat er ieder jaar, bijna ongemerkt, toch weer een paar kilo bijkomen?

Hoe fijn zou het zijn om gewoon te kunnen eten wat je wilt, zonder die extra kilo's. Om je vrij te voelen, fit en energiek. Om op het strand te lopen zonder direct een handdoek om te willen slaan, omdat je blij bent met jezelf.

Als jij de theorie uit dit boek toepast val je gegarandeerd af en blijf je slank voor altijd. Skinnyminds is níet het zoveelste dieet. Het is dé aanpak waarmee je stopt met lijnen en start met afvallen. Jij ontwikkelt een slanke mindset en kijkt weer lachend in de spiegel.

De theorie is gebaseerd op principes uit de cognitieve gedragstherapie, geen dieet! Het is bewezen effectief en werkt voor mensen die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien, die houden van een goed glas wijn en een stuk chocola.

Probeer het zelf. Je hebt niets te verliezen, behalve gewicht!

Fragment

Auteur: Mieke Kosters
Auteur

Mieke Kosters (1972) heeft inmiddels meer dan 200.000 boeken verkocht: Het geheim van slanke mensen, Ik ken mezelf en ben slank, De Bikini Challenge, En nú word ik slank, De Little Black Dress Challenge, Van XL naar S en In 20 minuten van XL naar S. Mieke biedt met veel succes landelijk en via internet diverse workshops en trainingen aan.

Edities & Details
Digitale download: Skinnyminds - Mieke Kosters
ISBN: 9789048843503
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 28-12-2017
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Paperback: Skinnyminds - Mieke Kosters
ISBN: 9789048843497
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 22-12-2017
Prijs: € 19,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers
Piet Devriendt - Mosselen
Piet Devriendt
Yvon Jaspers - Onze boerderij
Yvon Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: