Zoeken
Yelena Black - Dans van schaduwen

Dans van schaduwen

Yelena Black

Dans van schaduwen

Yelena Black

Bestel nu
Omschrijving

Vanessa zit op een exclusieve balletacademie, dezelfde als die waar haar oudere zus Margaret heen ging voordat ze verdween. Vanessa heeft het gevoel dat ze nooit in haar voetsporen zal kunnen treden. Al snel heeft ze de aandacht van maar liefst drie mannen: de superknappe Zep, de mysterieuze Justin en charmante Josef. Wanneer hij haar vraagt voor de hoofdrol in De Vuurvogel heeft Vanessa nog geen idee van het gevaar dat voor haar ligt.

Fragment

Auteur: Yelena Black
Auteur

Yelena Black is afgestudeerd aan de Colombia University. Dans van schaduwen werd geïnspireerd door haar liefde voor ballet en haar interesse in occulte zaken. Als kind studeerde ze dans en werd verliefd op de kunstvorm. Hoewel ze van ballet hield, heeft ze toch gekozen voor creatief schrijven. Yelena woont in New York met haar zwarte kat.

Edities & Details
Paperback: Dans van schaduwen - Yelena Black
ISBN: 9789048844746
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-02-2018
Prijs: € 25,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Dans van schaduwen - Yelena Black
ISBN: 9789048830657
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-04-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Dans van schaduwen Vertaler: Mariëtte van Gelder Vertaler: Mariëtte van Gelder NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: misdaad en mysterie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories
Meer boeken
Pamela Sharon - Woorden van glas
Pamela Sharon
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: